Åhåjaja

Ikväll har det hänt så sjukt mycket jobbiga saker men de resulterade i att jag ska få "rematcha". Tack och lov! Jag sitter på "mitt" rum och flinar för mig själv, det är sjukt vad elaka människor kan vara när de misslyckats och inte vill erkänna det för sig själva. Jag är så glad att jag slipper de här människorna, det känns som att jag är mycket mognare än dem även fast jag bara är 20, de talade bara illa om mig framför våran gemensamma kontaktperson, medan jag sa att alla nog hade handlat utifrån sina bästa förmågor, och att vi helt enkelt inte passar ihop.



Bowling Party

Idag var vi på födelsedagkalas med pojkarna, de lyssnar på mig, men det kan vara för att jag är ny, får se hur det utvecklar sig. Börjar egentligen jobba vid 5, men ville inte sitta ensam i huset så följde med till kalaset istället, det var ganska kul, men jag börjar tröttna på att bara umgås med familjen, så imorgon ska jag träffa Samia, en brasiliansk au pair som bor i samma område som mig. Ska bli kul att träffa någon som är i samma situation som en själv.

En sak som jag är väldigt arg på är att reglerna säger att man inte får vara ute längre än 12 på natten även när man är ledig, det funkar inte. Helt sjukt. Ska diskutera det med familjen, det känns ju som att man är 15 igen, jag tycker det är löjligt. Jag kan förstå att de vill veta när man kommer hem, men det behöver inte vara så tidigt.

Bonding with host mom

Har inte riktigt fått i ordning mitt rum än, det ligger kläder lite här och där, men har nästan fått in allt i garderoben.

Tekniskt sett är jag ledig, men det känns som att jag har jobbat, för jag har haft Ariella över axeln i stort sett hela dagen, förutom när vi satt i bilen. Kimberly ville visa mig runt i området så vi har cruisat i Port Jeff, handlat lite nödvändigheter och sånt. Det är väldigt fin natur här omkring, och vi bor rätt så nära lite olika hamnar, det är riktigt mysigt. Jag får ladda upp bilder en annan gång för jag glömde att ta med kameran.

Jag har inte lika mycket hemlängtan idag så det känns skönt. Någon jag verkligen fastnat för i det här huset är Winston, familjens hund, och han verkar ha fastnat för mig också. Han brukar tydligen vara väldigt reserverad mot främlingar men han kommer in till mitt rum och vill gosa hela tiden :).

Lite bilder :)

:)

New York, New York!

Jag och Ana

Jag och Ana



Utsikt i New York =)


Do you think Nathalie will wake up if I do the cukoo dance?

Oh yes indeed she did. Klockan är 8:21 i New York, jag har varit vaken sen 6 för det var då barnen gick upp. Jag är ledig till söndag kväll. så därför tänker jag utnyttja min rättighet att ligga kvar i sängen tills de äldsta barnen åkt till dagis och lekis, sedan hade jag tänkt börja göra i ordning mitt rum, det är inte riktigt lika stort som mitt rum hemma, men nästan. Krämfärgat är det också, precis som hemma :).

Barnen skriker och sjunger utanför mitt rum, de är jätteuppspelta över att jag är här, i deras ögon är jag ju deras nya leksak ^^.

Welcome home Nathalie

Oj, oj, var ska jag börja? Det har hänt så otroligt mycket under de senaste dagarna och mina känslor går upp och ner fortare än en berg-och-dalbana.

Att säga hej då till alla i Sverige är något utav det svåraste jag gjort, speciellt när jag gick ifrån Becca och Mamma på flygplatsen. Jag grät och mannen i passkontrollen som såg alltihop, klappade mig på axel och försökte säga några tröstande ord. Efter det väntade nästa problem, jag är fruktansvärt flygrädd!!! Som tur var fann jag och Lovisa varandra (en annan svensk au pair som också är flygrädd), vi satte oss i en bar och drack Chardonnay. Det lugnade våra nerver lite grann och väl inne i flygplanet blev vi vän med en av flygvärdarna så han serverade oss gratis Champagne.

Väl framme i USA blev vi eskorterade med buss till Sheraton Meadowland hotel för att påbörja våran intensiva tredagarskurs. Det mesta vi de lärde ut kunde alla redan, men det var väldigt kul att träffa en massa andra au pairer. Jag delade rum med en tjej från Spanien och en annan från Thailand. Ana (tjejen från Spanien) och jag har blivit riktigt bra vänner, men jag gillade verkligen inte Ha som hon sa att hon hette, men det stod något annat på hennes namnskylt, hon gick upp mitt i nätterna och började prassla med saker, duscha, och sedan blåsa håret. Första natten var både Ana och jag för trötta för att säga något om det, men den andra natten blev jag riktigt arg och sa åt henne att gå och lägga sig, men hon tittade bara på mig och gick in i duschen. Hennes beteende var extra jobbigt för vi var nämligen tvungna att gå upp klockan 6 varje morgon för då ringde de och väckte oss från receptionen.

Just nu sitter jag i mitt nya rum hos min värdfamilj. De är väldigt snälla, men jag längtar hem. Jag saknar er så fruktansvärt mycket.

Nu ska jag kolla på massa bilder hemifrån och sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på family guy.

<3

RSS 2.0