Fy skäms

Ja fy, nu har jag inte skrivit på länge igen, men det är ju för att det aldrig händer något! Ja så illa är det, eller kanske inte riktigt, men jag kan tala om för er hur situationen ser ut; i Usa finns det nästan inga bussar i alla fall inte på long island (kan ju inte yttra mig om resten av landet), så för att jag ska kunna komma ut ur det här huset måste jag antingen ta en taxi till ett tåg som går till en annan stad där de flesta av mina vänner bor, och när jag kommer fram måste mina vänner plocka upp mig. Detta blir jättedyrt i längden. Ett annat alternativ är att en av mina vänner hämtar mig direkt från huset vilket tar ca 20-30 min plus den tiden det tar att åka dit vi ska. Förstår ni hur handikappad jag är? Nu har min värdmamma i alla fall lovat att vi ska registrera min bil den här veckan så jag kan börja köra den efter att den stått på garageuppfarten i lite mer än en månad, så förhoppningsvis kan jag få börja leva igen efter snart fyra månaders isolering.

Jag kan ju berätta lite om vad vi gjort när mina supersnälla vänner hämtat mig;
Nyår firades i Nick och Shanes hus, det var riktigt kul. Tre sekunder efter att vi anlänt träffades jag av en snöboll, jag hade nämligen råkat hamna mitt i ett krig som utspelades i deras trådgård, jag observerade även att Nick var spritt språngande naken ca fyra meter upp i ett träd som han tre sekunder senare ramlade ner ifrån. Jag gick in i huset, och resten av kvällen dansade vi i timmar, stojade och hade allmänt trevligt.

En annan dag hade vi au pair-möte på Starbucks, efter det kom Shane och hämtade mig och Tess vi åkte i hans lilla Jeep som han älskar, vi spelade riktigt bra rockmusik och Shane skrek till folk i sin högtalare som han har i bilen, han fick till exempel en gubbe att köra fortare genom att hojta "If you were driving any slower you would be driving backwards!". Färden bar vidare till en skog där vi körde "off trail" i högar av snö, Shane körde ner flertalet träd och vi höll på att välta ett par gånger, galet kul var det. Kort på det kommer inom kort. Howdy!

limbo

Andas, andas lugnt

Cellskräck i ett enormt hus

Aldrig ensam, aldrig bara du

Mitt eget lilla big brother

Tomma ord blir till hot

Fångad i ett rike där feodalsamhället,

fortfarande känns aktuellt


RSS 2.0