The Trump Tower

Tess fyllde år förra fredagen men jag har inte fått bilderna från den kvällen än så tänkte att jag kunde ladda upp några från när vi festade på The Trump Tower (Donald Trumps hotell alltså haha). Det var en riktigt rolig kväll, de kallade kvällens evanemang för "I am NYC fashion" och det var en del modeller och designers där, lite coolt tyckte jag :).



Ed Hardy

                           

Ed Hardy är verkligen ett av mina favoritmärken och när jag får råd ska jag köpa de här sakerna till min bil, håller ju på att sparar nu när familjen ska komma men usch vad det är svårt när det finns såna här snygga saker! Är jag riktigt duktig på att spara under veckan ska jag nog unna mig själv rattmuffen i alla fall för den var inte dyr alls.


Träning

Hade verkligen ingen lust att träna idag, var jätteseg och trött, men såna dagar är oftast de bästa dagarna att träna på för jag tycker att man får mycket mer energi efteråt även om kroppen kanske blir tröttare och så frigörs endorfiner eller kroppens egna morfin som en del säger. Hur som helst gick jag på Turbo kick, ett mycket jobbigt men roligt pass, sen åkte jag hem med lite thé och en "free pass-vecka" på mitt gym åt min värdmamma, tyckte lite synd om henne för hon hade en riktigt dålig dag. När jag väl var hemma kände jag att det kunde vara skönt att gå på en promenad så jag satte koppel på hunden och så gick vi ut, i spöregn, men det var varmt i luften så regnet störde mig inte så mycket, tyckte mer att det var skönt att strosa omkring lite grann. Just nu sitter jag i sängen, nyduschad och i pyamas, jag försöker att inte klia på min tatuering men det är svårt, är ju en såndär som aldrig kan låta bli att pilla på sår. Här är den föresten (ni får ursäkta den kassa kvallen, är kameralös för tillfället så har bara en cam-bild):



För er som undrar så står R:et för Rebecca, min syster alltså :)


Om lite mindre än två veckor kommer mamma, Becca, och Pavel hit! Det kommer bli helt underbart, har ju inte sett dem på snart sju månader, vi ska göra allt turistigt inne i New York city såklart, men vi ska även cruisa runt lite i min bil här på Long Island, jag vill visa dem några av de fina stränderna, och så är det lite lugnare att shoppa här också man kan gå i lugn och ro istället för att rusa runt mitt i NYC. Åh vad jag längtar! Innan dess måste jag dock införskaffa en ny kamera (påminnelse till mig själv hehe).

Seg men...

Idag har varit en riktigt segardag, Tess och jag vaknade klockan 12 och då åt vi frukost bestående av varsin bagel och en chocolate chip cookie cake-bit var, underbart! Sen gick vi och la oss i sängen igen för kolla på Scrubs i några timmar, först gillade jag inte Med school men jag måste faktiskt erkänna att det är rätt bra. Lite senare åt vi middag med Tess värdfamilj och efter det mötte vi upp Cajsa och Chané på Starbucks, mysigt värre!

Nu har jag varit här i lite mer än sex månader, det är helt sjukt vad tiden går fort! Skulle verkligen kunna tänka mig att bosätta mig här på riktigt, det finns så mycket att se och göra! Men jag kommer som sagt åka hem, oroa er inte kära familj hehe. Hur mycket jag än gillar det här landet kan jag inte låta bli att längta hem, något så otroligt, mest saknar jag ju familjen och alla vänner, men även maten! Ojoj vad onyttig mat min värdfamilj äter, men jag har ju bara ca 6 månader kvar här och sen får jag äta precis det jag vill haha. 

Näe nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Scrubs!  


RSS 2.0