Jul = inte kul om man inte är hemma.

Men den var helt okej, fick jättemånga paket av min värdfamilj och de ansträngde sig verkligen för att jag skulle känna mig som hemma. Tempot har varit högt och jag är astrött, just nu tar jag hand om bebisen, han sover. Min värdmamma har lagt de andra två, tror hon somnade i sängen med dem, ska nog gå och väcka henne om en liten stund för jag måste soooova haha. Det har inte hänt speciellt mycket den senaste tiden, har mest flängt runt med Tess, nördat Wii och lite sådana saker. Gott nytt år på er alla!







Observera koncetrationen i början haha

Vad har vi lärt oss idag...

Jo nämligen att Tess inte är bra på att ge direktioner och att jag inte är bra på att ta dem. Den här kvällen har bestått av bilåkande. Andrea hämtade upp mig och en resa som vanligtvis tar ca 15-20 min tog oss närmare två timmar, det var meningen att vi skulle äta på en fin restaurang för att fira Andreas födelsedag, men det enda som var öppet när vi väl nått vårat mål var en sunken pizzeria. Väl inne på pizzerian hade vi det trevligt men vi hann knappt sätta oss innan det var dags att åka igen, och även då åkte vi vilse... Vi stannade på 6 olika bensinmackar och alla gav oss olika vägbeskrivningar, suck. Mitt i alltihop fick Andrea något i båda ögonen, vad är oddsen för det??? Hon såg inte ett skvatt och vi befann oss på motorvägen och skulle precis ta av så jag fick styra från passagerarsätet medan hon skötte pedalerna. Sanslöst. Nu är jag i alla fall hemma och tänker bemästra bingen så fort jag skrivit klart det här inlägget.


Vi pratar på engelska för Andrea är från Island. Ni får ursäkta min engelska men jag är ju faktiskt inte född där :p


Hej, hemskt mycket hej!

Jaa det har ju gått lite trögt med bloggandet så jag tänkte pröva något nytt, att videoblogga! Kommer även ge Tess mitt lösenord så hon kan slänga upp lite videor också. Här kommer den första:

p.s idag var vi deppiga



Lyssnar på svensk fjortismusik och filosoferar

Jaa det är precis vad jag gör. Man blir så himla patriotisk när man är utomlands, allt som är svenskt är bäst, köpte till och med kaviar och tunnbröd på Ikea fast jag inte tycker om det, men det är ju svenskt så det var ju bara att slå till. Först när jag kom hit trodde jag nästan att jag inbillade mig, men många saker som är kända är svenska, i synnerhet många svenska artister, det är inte bara ABBA som många kanske tror, nej då Basshunter är ritkigt poppis här kan jag tala om. Erik Hassles hurtful har man hört en del också, coolt va?

Men det är inte det jag sitter och tänker på, nej det är framtiden, i hela mitt liv har jag tänkt att nu börjar livet snart, speciellt när jag gick i skolan nästan allt jag gjorde då var att leva för framtiden, men levt det har jag ju gjort hela tiden. Att komma hit har fått mig att uppskatta nuet mer än jag gjort tidigare, och det känns som att inget är omöjligt bara man bestämmer sig för att jobba riktigt hårt för det man vill ha. Något man inte kommer långt är att sitta och tänka på vad man vill ha, tänk istället på hur du kan få det du vill ha och var inte rädd för att misslyckas!

RSS 2.0